Huib Geurink.
Therapie
Persoonlijke Groei.

Home.

Therapie of persoonlijke groei?

Ervaringen van:
   Casper
   Claire
   Sicco

Potje pindakaas.

Vragen en antwoorden.

 
Menu Persoonlijke Groei

Motivate om te groeien. .

Bijsluiter.

De natuurlijke groei van een mens.

De natuur en de mens.

Klik hier om naar het sprookjes menu te gaan als je graag nog meer leest.

Vragen en antwoorden

V: Om de hoeveel tijd moet ik komen voor een behandeling?
A: Om de week is prima. Iedere drie maanden is ook prima. Je bepaalt het zelf. Waar je je het lekkerst bij voelt. De meesten komen om de 1 tot 3 weken. Je kunt ook één keer komen en dan wel zien wanneer je weer komt.

V: Hoe lang duurt één behandeling?
A: Dat kan variëren van een half uur tot iets langer dan een uur.

V: Hoe ziet zo'n behandeling er inhoudelijk uit?
A: Eerst kijk ik naar je wervelkolom. Dan neem je plaats op de behandeltafel en help ik je in de juiste houding te liggen om een spierketen eerst uit de knoop te halen en vervolgens tot een werkend geheel in je gevoel te brengen zonder gestresste stukken. Exact in de juiste houding liggen en goed voelen, daar gaat het om, zeker niet stressen of "hard werken". Je zult verbaasd zijn hoeveel je nog tegen komt ook al heb je het gevoel dat je goed in je vel zit. Sommige oefeningen doe je staande. Om te helpen kan het zijn dat ik spierketens of botten masseer.

V: Moet ik de oefeningen ook thuis doen?
A: Niets moet maar het mag natuurlijk wel. Volg je eigen gevoel zou ik zeggen. Als je met de oefeningen thuis wilt spelen, schrijf ik ze op voor je.

V: Moet ik de oefeningen de rest van mijn leven blijven doen?
A: Nee. Vanaf het moment dat de oefeningen lekker gaan, zitten ze goed in je gevoel. De hersenverbindingen zijn tot stand gebracht met een positief gevoel. Je gebruikt die spieren en botten dan automatisch in het dagelijks leven. Kijk eens goed naar opgroeiende kinderen. Op iedere leeftijd oefenen ze spieren en botten met de bijhorende geestelijke vaardigheden. Als ze het onder de knie hebben, gaan ze door naar het volgende. Jaren lang dezelfde oefeningen doen komt op mij over als jaren in de eerste klas van de lagere school zitten.

V: Hoe lang gaat mijn behandeling totaal duren?
A: Kom je enkel voor therapie voor een acute klacht dan kan één of een paar keer voldoende zijn. Bij persoonlijke groei gaan we van een langer traject uit. Je acute en verborgen klachten lossen we op. Je onontdekte mogelijkheden ontwikkel je. Een mens is net een Russisch poppetje. Er zitten altijd nog diepere mogelijkheden. Je bepaalt zelf wanneer je klaar bent. Als ik niets meer voor je kan doen, zeg ik het ook.

Als je nog een vraag hebt, mail naar huib@geurink.nl.

 

 

Huib Geurink, therapeut, Fr. Rooseveltlaan 57, 4818 KB Breda, +31.653458044, huib@geurink.nl