Huib Geurink.
Therapie
Persoonlijke Groei.

Home.

Therapie of persoonlijke groei?

Ervaringen van:
   Casper
   Claire
   Sicco

Potje pindakaas.

Vragen en antwoorden.

 
Menu Persoonlijke Groei

Motivate om te groeien. .

Bijsluiter.

De natuurlijke groei van een mens.

De natuur en de mens.

Klik hier om naar het sprookjes menu te gaan als je graag nog meer leest.

Ervaring van Casper

Oktober 2009

Het is inmiddels een maand of 4 geleden toen ik voor het eerst bij Huib op de tafel kwam liggen. Ik zat niet lekker in m'n vel, en zakelijk liep het ook niet al te best.

Ik ben alles behalve een zweverig type, maar ben toch naar Huib toe gegaan met het idee "Baat het niet, schaadt het niet". Nu een vijftal sessies verder, zie ik de zon weer schijnen en lijkt alles op het moment te lukken. Zowel privé als zakelijk begint alles op z’n plaats te vallen. Mijn bedrijf loopt al weer een paar weken als een trein.

Ik ben nog zeker niet waar ik kan / wil zijn, maar ik geloof zeker dat Huib een aandeel heeft gehad in deze ommekeer. Ik kan het allemaal niet verklaren, maar één ding is zeker..... Ik ga hier lekker mee door !!

 


Voetnoot van Huib:
Met toestemming van Casper volgt wat uitleg. Casper heeft niet alleen zichzelf te dragen maar ook een gezin en zijn bedrijf. We begonnen zijn skelet- en bloeddraagkracht te verhogen. Casper had daardoor meer mogelijkheden om op eigen kracht uit de put klimmen en de kracht zijn bedrijf op de schouders dragen.

Bewustzijn in armen en benen is opgefrist waardoor hij makkelijker zijn doelen bereikt en zijn ideeën vorm geeft zonder na te denken. Het gaat vanzelf.

We hebben geoefend het zwarte gat in te gaan. Dat is een geboorte ervaring. Het resultaat is dat je veel makkelijker drempels over gaat en "in het diepe springt". Je word ook zichtbaarder waardoor klanten en nieuwe kansen vanzelf naar je toe komen.

Casper's ankering in het hier en nu is verbeterd waardoor hij minder van zijn stuk te brengen is.

Zijn organisatievermogen is verbeterd.

Bewustzijn op 1 meter buiten het lichaam ontbrak bijna geheel. Dit werkt nu lekker. Dit is het bewustzijn wat bijv. voorkomt dat je tegen anderen botst in een drukke omgeving of je handen verwondt als je zwaar werk doet. Maar ook het bewustzijn dat je gebruikt om je problemen eens voor je neer te leggen om er nuchter naar te kijken. Het resultaat was dat Casper zijn bedrijf rustig kon bekijken zonder dat het bedrijf hem in zijn macht had. Het professioneel met je onderneming bezig zijn is dan ook een stuk makkelijker.


De evolutie van de mens

Je zou kunnen zeggen dat Casper wat naar rechts (op het plaatje) was ingezakt. Hij is nu weer helemaal de homo sapiens in het midden, the man in control! Die stok heeft Casper niet nodig. Zijn eigen stokken (botten, skelet) voldoen.

Het gebeurt vaak dat mensen afhaken als het weer snel lekker gaat. Soms kan dat ook maar meestal kun je dan wachten op de volgende problemen. Daar ben ik bij Casper niet zo bang voor. Ik vind het leuk dat Casper toch doorgaat. Er gaan nog mooie dingen gebeuren. Iedereen zit boordevol ongebruikte mogelijkheden en ongekende krachten. Spannend.

 

 

Huib Geurink, therapeut, Fr. Rooseveltlaan 57, 4818 KB Breda, +31.653458044, huib@geurink.nl